Totalentreprise fra Gentoftes murer

Totalentreprise i København

En totalentreprise fra os sikrer dig en klar, struktureret og organiseret ansvarsfordeling, når du skal gå igennem et bygge- eller anlægsprojekt.

Som din totalleverandør sikrer vi ligeledes, at din idé bliver til virkelighed i form af et færdigt byggeri … Naturligvis til den aftalte pris, tid og kvalitet.

Én kontaktperson

Ved at vælge os til at udføre hele totalentreprisen, så kommunikerer du som kunde, kun med én fast, tilknyttet kontaktperson. Det sikrer at der ikke er noget der smutter i kommunikationen.

Du kan læse om os lige her

Ansvaret for totalentreprisen

Vi tager naturligvis det fulde ansvar for både projektering, koordinering og udførelse af arbejdet.

Inden arbejdet går igang, vælger vi naturligvis materialer og alt, så køreplanen er klar og vi kan gå igang.

Type af totalentreprise

Vi tilbyder mange forskellige typer totalentrepriser. Det vigtigste er sådan set blot, at du trygt og sikkert kan overlade opgaven til os. Vi tilbyder bla:

  • Til- og ombygning
  • Renovering af huse (både parcel- og sommerhuse)
  • Køkken- og badeværelsesentreprise
  • Facaderenovering

Hvad er totalentreprise?

Formålet med en totalentreprise er, at lade dig som kunde kommunikere med én fast kontaktperson – og i bund og grund, skal du bare skrive under på en kontrakt – så klarer vi det hele. Vi råder over samarbejdspartnere til alle typer opgaver, hvilket gør, at vi styrer projektets udførelse frem til entreprisen står klar til overlevering.

Pris på totalentreprise

Prisen afhænger af, hvor stor opgaven er, hvor omfattende og hvad den drejer sig om. Vi anbefaler altid at du starter med, at tage en uforpligtende snak med os. Det kan du gøre på tlf 20 81 59 00 eller udfylde nedenstående kontaktformular.

murerarbejde fra gentoftesmurer.dk