Renovering fra Gentoftes murer

Renovering fra en professionel murer

Står du med ønsker om måske at renovere dit køkken, bad, gulv eller husmur, så er du i trygge hænder hos Murermestrene Pilemann & Klausen.

Vi sætter en ære i det renoveringsarbejde vi udfører, og derfor kan du være sikker på et resultat, der er lige efter bogen. Ønsker du et tilbud, kan du trykke her og udfylde vores kontaktformular.

Renovering af badeværelse

Udover renovering af badeværelse, køkken og meget andet, så tilbyder vi også vedligeholdelse og de reparationer der løbende måtte være.

Uanset opgavens omfang, er det vigtigt i enhver type renovering, at kommunikation mellem os og dig er til stede. Vi ved, at vi sikrer et stærkere resultat ved konstant kommunikation.

WC og bad imens

Har I kun ét bad og toilet i hjemmet, kan renoveringen og ombygningen hurtigt skabe problemer … men ikke hos os. Vi sørger under hele renoveringen for toiletvogn med både WC og bad – og det er inkluderet i priserne fra os.

Er der andre problemstillinger, hvor du er i tvivl om, hvordan vi gør tingene, så må du endelig tage kontakt til os.

Renovering fra Gentofte

Vi bor i Gentofte, hvilket giver os mulighed for at servicere vores kunder i hele København. Renovering er en tillidssag, som vi lægger stor vægt på at udføre på den korrekte måde.

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds … og har lyst til at ringe en anden gang. Du kan læse mere om os her.

Erfaring er nøgleordet

Vi har mere end 20 års samlet erfaring, hvilket giver os en unik ballast til at udføre netop din renovering. Chancen for, at vi har prøvet en tilsvarende opgave er stor og vi ved derfor, hvad der virker – og hvad der ikke gør.

Murerarbejde for alle kunder

Vi tilbyder murerarbejde – herunder renovering – til både private og virksomheder. Vi tager imod enhver type mureropgave og samarbejder ligeledes med folk, som kan udføre opgaver, der ikke hører under murerfaget.

Udover renovering kan vi også hjælpe med:

murerarbejde fra gentoftesmurer.dk

Pris på renovering

Prisen på vores renovering afhænger meget, af opgavens omfang. Derfor kræver det oftest en besigtigelse, hvorefter vi kan give dig en fast pris på dit projekt.

Pris renovering af badeværelse

Lidt det samme gør sig gældende, når det omhandler priser på badeværelsesrenovering. Det afhænger meget af, hvordan du ønsker opgaven udført – og hvilke materialer du ønsker.