Facaderenovering

Professionel facaderenovering

Er du husejer, eller står du for ansvaret for din virksomheds byggeri, er du helt sikkert interesseret i at holde facaden pæn og nydelig. Vi garanterer, at ligeså snart facaden er renoveret, så får du med garanti en større glæde ud af det – samtidig med, at det er med til at bibeholde husets værdi.

Én kontaktperson på din facaderenovering

Når facaden skal renoveres, så er det vigtigt, at du har de rigtige til det. Vi garanterer, at vi ved, hvad vi laver. Vi gør meget ud af den kommunikative del med vores kunder. Derfor får du én kontaktperson, som du altid kan ringe eller skrive til. Således sikrer vi at alle aftaler overholdes – og til den rigtige tid.

Faste priser

Økonomien spiller en stor rolle for dig som husejer, når facaden skal renoveres. Vi arbejder derfor altid med faste priser, så du ikke får en ubehagelig overraskelse og du hele tiden kan følge med i økonomien.

Du kan indhente dit tilbud nederst på siden her.

Facaderenovering i København

Vi bor i Gentofte, nærmere betegnet Fuglegårdsvænget 96. Herfra kører vi hver dag ud for at servicere og arbejde for vores glade kunder.

Det er ligeledes her, vi møder ind sidst på dagen for at gennemgå dagens opgaver, udfordringer og udarbejde tilbud til nye og eksisterende kunder.

Hvad er facaderenovering?

Med en facaderenovering til dit hus eller din bygning, er det muligt at restaurere facaden, så den bliver smuk og velholdt. En facaderenovering har to formål – Det ene er det visuelle / kosmetiske hensyn, da facaden ofte kan komme til at se så pæn ud som en ny. Andet formål er lidt mere praktisk, da renoveringen forlænger facadens holdbarhed og modstand overfor det danske vejr. Nogle betragter derfor en facaderenovering som en investering i fremtiden.

Pris på facaderenovering

Vi hører tit: “Hvad koster en facaderenovering?”

.. og det vil vi rigtig gerne give enhver kunde et tilbud på. Prisen på facaderenovering kommer lidt an på opgavens omfang. Hvor stor er facaden, hvor i landet og andet. Du kan udfylde nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage inden 24 timer.