Badeværelser fra professionel murer

Dit drømmebadeværelse

Vi hjælper dig med at bygge netop det badeværelse, du altid har gået og drømt om.

Vi kan hjælpe både med inspiration, etablering og optimale indretning af rummet ift de dimensioner, der nu engang er.

Vi bygger badeværelset i de materialer, du ønsker og giver gerne gode råd omkring valg af materialer.

Renovering eller nyt badeværelse

Er du i tvivl om, hvor omfattende din opgave omkring dit badeværelse er, så lad os kigge forbi.

Din tvivl kunne eksempelvis gå på, om det var nødvendigt at bygge nyt kontra at få renoveret dit badeværelse i stedet for.

Badeværelser i København

En lang række virksomheder og private har brugt os gennem tiden. Vi har lavet rigtig mange badeværelser i København og Storkøbenhavn, hvilket vi naturligvis gerne gør igen.

Vi bor i Gentofte, hvor vi hver dag kører ud for at servicere og passe vores eksisterende kunder – men også nye. Så vi er sikkert allerede nær dig i forvejen, hvis du vil have en snak om dit fremtidige badeværelse.

Én kontaktperson

Hver af vores kunder har en fast tilknyttet kontaktperson. Så man som kunde altid ved, hvem man skal ringe til.

Det skaber gennemsigtighed og giver i sidste ende et stærkt resultat.

Brug en professionel murer til dit badeværelse

Det kan have store konsekvenser, hvis dit badeværelse ikke bliver udført og lavet af en professionel fagmand. Råd og mug er blandt andet nogle scenarier, vi før er kommet ud til. For dig, som har en underbo, kan det være han kommer op og banker på pga. problemer med vandet oppefra – og det ønsker de færreste.

Derfor anbefaler vi altid, at du finder en seriøs partner på dit badeværelsesprojekt, som du kan tillade dig at stille store krav til.

Pris på nyt badeværelse

Et nyt badeværelse – Hvad er prisen på det? Svaret er at det afhænger af, hvilken størrelse badeværelset skal have, hvor meget er lavet på forhånd… Kan vi nøjes med at renovere? Hvilke typer materialer og meget mere. Du kan udfylde nedenstående formular og få et tilbud på badeværelset du drømmer om.